ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διασφαλίζουμε την περιουσία σας

Στην Alpha Μεταφορική εκτός από ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις σας παρέχουμε, επίσης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης όλων των αντικειμένων σας.

​​​​​​​Αποθηκεύουμε οικοσκευές, εμπορεύματα και έπιπλα, σε έναν ασφαλή και φυλασσόμενο χώρο, για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε, διασφαλίζοντας την περιουσία σας στο 100%.

Αφού καταγράψουμε πλήρως τον εξοπλισμό σας, οικιακό και επαγγελματικό, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συσκευασία και το αμπαλάζ, διαθέτοντας, άλλωστε, πείρα πολλών ετών στη σωστή συσκευασία των προς μεταφορά οικοσκευών. Στη συνέχεια, αποθηκεύουμε με ασφάλεια και άψογη οργανωτική ικανότητα την περιουσία σας.

​​​​​​​Με τα κατάλληλα αρίστης ποιότητας υλικά, συσκευάζουμε προσεκτικά όλες τις οικοσκευές και τον εξοπλισμό του χώρου σας, ώστε να φθάσουν άθικτα και ασφαλή στο νέο τους προορισμό. Υαλικά, έπιπλα, ενδύματα, έργα τέχνης και υαλικά τοποθετούνται μέσα σε ενισχυμένα χαρτοκιβώτια και προστατευτικά υλικά όπως αεροχάρτ και αεροπλάστ. Για την ασφαλή και βολική μεταφορά των ενδυμάτων σας διαθέτουμε χαρτοντουλάπες.

Εμπιστευθείτε την Alpha Μεταφορική
για την ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση
των αντικειμένων σας.